Cadeautjes

Op pakjes avond horen er natuurlijk een paar leuke cadeautjes uit de zak van Sinterklaas te komen. Het hoeft echt niet duur te worden om leuke dingen te vinden. Zeker tegenwoordig via internet kun je originele cadeautjes vinden die je in de lokale winkel vaak niet kan vinden. Het is dus een goed idee om ruim van te voren wat (online) winkels af te struinen en te kijken of er voor familie en vrienden nog leuke, originele, cadeautjes te vinden zijn.
Hieronder vind je enkele voorbeelden en ook winkels waar je zou kunnen kijken. Bijvoorbeeld voor jonge vaders en of jonge moeders zijn er speciale cadeautjes te vinden. Maar ook voor mannen en vrienden of familie die ver weg woont en die je toch wilt verrassen met een leuk presentje.

Ook zelfgemaakte cadeautjes zijn leuk om te geven en natuurlijk hoort het wel verstopt te zijn in een surprise. Zie surprise knutselideeŽn .
Ben je niet zo handig dan kun je ook een Surprise bouwpakket kopen. Handig en snel klaar.

Documenten maken

Wil je een leuke oorkonde of certificaat erbij geven dan moet je eens kijken op de site Documenten maken . Hier kun je zelf een achtergrond kiezen en je eigen teksten plaatsen om zo een eigen oorkonde te maken. Makkelijk en gratis te gebruiken. Ook voor een Pietendiploma!

Even verder nog cadeautips! (klik hier)

 Tegoedbon

Weet je echt niets te geven maak dan een tegoedbon. Je kan ze gratis maken op de site Geefeentegoedbon.nl . Kies een leuke bon en schrijf je eigen teksten erop. Makkelijk en toch leuk om te geven en te krijgen. Je hebt zelfs speciale Sinterklaas tegoedbonnen
Kijk ook op de pagina Andere bonnen

Verder weg?

Wil je iemand verrassen die verder weg woont en waar je dus niet persoonlijk langs kunt? Stuur dan een persoonlijke boodschap in een kaart met een leuk cadeautje! Kijk voor de Kaart met cadeau bij Greetz. Erg handig!
Kies eerst de kaart en daarna het cadeau!
Wil je de kaart vullen met een leuk wensje? Kijk eens op Sinterklaas wenskaartgedichten


Mannen

Voor mannen is het ook vaak moeilijk iets leuks te vinden. Heb je al gedacht aan een boek? Het is altijd leuk om een boek te krijgen en ze zijn er volop :-). Kijk maar eens op Bol.com
En je hebt geen verzendkosten dus je bent niet duurder uit dan in de winkel.
Of je geeft een belevenis cadeau. Een cadeaubon voor een vliegtuig besturen of racewagen, een rondleiding in de Kuip, ballonvaren of whisky maken. Kijk hiervoor bij Kado's voor mannen
En dan is er altijd de mogelijkheid om zijn hobby leuker te maken door hem het juiste gereedschap cadeau te geven.
Spelletjes kunnen ook altijd voor mannen. Zie hiervoor de pagina gezelschapsspellen

Persoonlijk gemaakt cadeau

Iets geven wat persoonlijk (gemaakt) is, is ook leuk. Je kan iets aanpassen met bijv een persoonlijke tekst erop. Je kan leuke kinderartikelen kopen en aanpassen. Zoals T-shirts, tassen, kookschort, vriendenboekjes maar ook bijv unieke raamstickers. Altijd een verrassend cadeau. Kijk bijvoorbeeld bij Personal Gifts
Deze hebben diverse naamkadoos in het assortiment. Maar ook met eigen foto's!
Voor nog meer mogelijkheden (ook voor kinderen) kijk je bij Koterkado

Vrouwen

Voor vrouwen is het meestal veel makkelijker om iets te vinden om te geven.
Maar als je de vrouw eens lekker wilt verwennen moet je misschien toch met iets anders op de proppen komen.
Bijvoorbeeld een belevenis cadeau doen. Dit is dan een cadeaubon voor brunchen in een grot, een Shopping Experience!, een zilveren ring maken, een High tea of dinershow. Alles kan! Zie Kado's voor vrouwen

Opa en oma

Voor open en oma moet er ook een cadeautje zijn. Heel leuk is natuurlijk een foto van de kleinkinderen of van alle kinderen met de kleinkinderen. Dus wat dacht je van een foto op canvas want dat is altijd raak!
En nu tijdelijk Fotocadeau met 35% korting als Sinttip!

Kindercadeautjes

En voor de kinderen is er overal wel iets te krijgen. Speelgoed in overvloed. Maar zoek je iets speciaals voor nieuwsgierige kinderen, speelgoed waar het kind ook iets van opsteekt? Kijk dan eens verder bij Bol.com speelgoed . Het assortiment is daar zo groot dat je er meer vind dan in de 'gewone' speelgoedwinkel.
Meer tips 

Cadeauwinkel Bol.com
Een boek is altijd leuk om te krijgen. Kijk welke je kunt vragen en koop er eentje voor iemand anders.
Bij Bruna zijn er geen verzendkosten dus het kost je sowieso niets meer als in de winkel. Bestel nu meteen en je hebt je cadeau op tijd in huis.


Bekijk onze aanbiedingen Fotocadeau met 35% korting als Sinttip!
Een leuke foto van de kleinkinderen cadeau geven is al heel leuk. Bijvoorbeeld op canvas of op hout. Maar met 35% korting is dat nog leuker.


Pakjesspel Het Pakjesspel
Een spel dat draait om pakjes ruilen, geven en krijgen. Leuke pakjes, die iedereen wel wil hebben. Mooie en gekke pakjes, waar hard om wordt gestreden, of snel weer weg worden gegeven.


mamakado.nl Mamakado
Op MamaKado vind je zogenaamde altijd-goed-cadeaus voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Van zwangerschapsbelletjes en borstvoedingsarmbanden tot gepersonaliseerde kettingen en bedels. Origineel!


Personalgifts.nl Personal Gifts
Leuke gepersonaliseerde dingen koop je bij personal gifts. Zeker als Sinterklaascadeautje is dit heel geschikt.


Geef de Pluim: cadeaubon vol belevenissen Pluimen
Met de Pluim geef je een cadeau met de keuze uit een ruim aanbod van honderden belevenissen en verwencadeaus. De ontvanger kiest daaruit zelf zijn favoriet. Voor ieder wat wils.Geef de Pluim: cadeaubon vol belevenissenmamakado.nl