Spelletjes

Een spelletje spelen op zijn tijd is best wel leuk en nu is het ook tijd voor een sinterklaas game! Heb je even een beetje tijd over dan kun je hier een leuk Sinterklaas of Zwarte Piet spelletje spelen.
Je kunt kiezen uit verschillende spellen dus kies de game die je het meeste aanstaat. Of als je wat meer tijd hebt dan speel je alle spelletjes even. En als je spelletjes leuk vind kijk dan ook wat lager naar het dobbelspel. Dat kun je op pakjesavond ook spelen met de familie als er geen heel kleine kinderen meer zijn. Erg leuk om dat dobbelspel te spelen.

Stoombootspel - Vaar met de boot en neem zoveel mogelijk cadeautjes mee. Maar let op de ijsbergen en andere obstakels in het water. Die moet je niet meenemen!

Pakjeskamer - Sla met de roe en vind de pakjes met de groene strik erom. Kijk uit voor pakjes met een rode strik.

Chocoletters vangen - Vang je ze allemaal?

Lees verder voor nog meer spelletjes met Sint en Piet!

 Nog meer spelletjes

Noten kolder - Help Sinterklaas om de pepernoten weg te houden van gekke Piet.

Pakjes schuiven - Zwarte Piet moet de pakjes op de goede plaats schuiven in het ruim. Maar pas op dat je er wel altijd bij moet kunnen. Een moeilijk spelletje om te spelen.

Veel succes en veel plezier met de spelletjes.


Dobbelspel

Dit is een spel wat je thuis kunt spelen op Sinterklaasavond. Volwassenen willen ook wel Sinterklaas vieren en vaak doen ze dat met surprises. Maar als ze daar geen zin in hebben kunnen ze ook een leuke avond hebben met het Sinterklaas Dobbelspel.
Deze website heeft ook een eigen versie met ruim 160 kaartjes. De uitleg van het spel en alle kaartjes vind je in een PDF bestand welke je op deze pagina kunt downloaden. Print het geheel op stevig papier en snij de kaartjes daarna over de stippellijn. Veel plezier met het spel. SinterklaasDobbelsteenSpel.pdf downloaden
Meer tips 

Speelgoed algemeen Bol.com speelgoed
Als je voor de kleinste speelgoed zoekt dan ben je bij Bol.com aan het goede adres. Alles is er te vinden en je kunt meteen voor de anderen ook wat leuks bestellen. Nu meteen doen.


Geef de Pluim: cadeaubon vol belevenissen Pluimen
Met de Pluim geef je een cadeau met de keuze uit een ruim aanbod van honderden belevenissen en verwencadeaus. De ontvanger kiest daaruit zelf zijn favoriet. Voor ieder wat wils.


Psikhouvanjou.nl Psikhouvanjou
De leukste speelgoed winkel voor hippe kids - PSikhouvanjou. Houten kinderspeelgoed, educatief speelgoed, kinder hebbedingen, kinderaccessoiries, hippe stationery en de aller leukste kaartjes!