Cadeautjes

Op pakjes avond horen er natuurlijk een paar leuke cadeautjes uit de zak van Sinterklaas te komen. Het hoeft echt niet duur te worden om leuke dingen te vinden. Zeker tegenwoordig via internet kun je originele cadeautjes vinden die je in de lokale winkel vaak niet kan vinden. Het is dus een goed idee om ruim van te voren wat (online) winkels af te struinen en te kijken of er voor familie en vrienden nog leuke, originele, cadeautjes te vinden zijn.
Hieronder vind je enkele voorbeelden en ook winkels waar je zou kunnen kijken. Bijvoorbeeld voor jonge vaders en of jonge moeders zijn er speciale cadeautjes te vinden. Maar ook voor mannen en vrienden of familie die ver weg woont en die je toch wilt verrassen met een leuk presentje.

Ook zelfgemaakte cadeautjes zijn leuk om te geven en natuurlijk hoort het wel verstopt te zijn in een surprise. Zie surprise knutselideeŽn .
Ben je niet zo handig dan kun je ook een Surprise bouwpakket kopen. Handig en snel klaar.

Documenten maken

Wil je een leuke oorkonde of certificaat erbij geven dan moet je eens kijken op de site Documenten maken . Hier kun je zelf een achtergrond kiezen en je eigen teksten plaatsen om zo een eigen oorkonde te maken. Makkelijk en gratis te gebruiken. Ook voor een Pietendiploma!

Even verder nog cadeautips! (klik hier)

 Tegoedbon

Weet je echt niets te geven maak dan een tegoedbon. Je kan ze gratis maken op de site Geefeentegoedbon.nl . Kies een leuke bon en schrijf je eigen teksten erop. (Zoals 10 dagen oppassen, tuin opknappen, auto wassen enz.) Makkelijk en toch leuk om te geven en te krijgen. Je hebt zelfs speciale Sinterklaas tegoedbonnen
Maar ook kant en klare cadeaubonnen zijn er te koop op internet. Zoals leuke uitjes, activiteiten cadeau geven, etentjes en nog veel meer! Kijk hiervoor op de pagina Andere bonnen

Verder weg?

Wil je iemand verrassen die verder weg woont en waar je dus niet persoonlijk langs kunt? Stuur dan een persoonlijke leuk cadeautje direct naar de ontvanger! Vaak kun je een apart bezorgadres opgeven en een kaartje erbij voegen. Dit kan bijvoorbeeld bij persoonlijk cadeau maken Erg handig!
Kies eerst je cadeau en dan bij bestellen in stap 2 een ander bezorgadres!
Je kunt ook een Sinterklaas cadeau via Greetz versturen. Hier heb je ook heel mooie kaarten speciaal voor Sinterklaastijd.
Wil je op het kaartje een leuk wensje? Kijk eens op Sinterklaas wenskaartgedichten waar je bijvoorbeeld onderstaande gedicht kunt vinden voor op de kaart:
Sint bracht van overzee
echt het beste van het beste op zijn reis naar Holland mee.
Schepen boordevol geschenken, grote pakjes en ook klein .
Maar dit ene kleine pakje kan alleen het jouwe zijn.Mannen

Voor mannen is het ook vaak moeilijk iets leuks te vinden. Heb je al gedacht aan een boek? Het is altijd leuk om een boek te krijgen en ze zijn er volop :-). Kijk maar eens op bol.com
Ook heel leuk is een fotopuzzel van vrouw, kinderen, huisdier, hobby! En voor opa de kleinkinderen.
Of je geeft een belevenis cadeau. Een cadeaubon voor een vliegtuig besturen of racewagen, een rondleiding in de Kuip, ballonvaren of whisky maken. Kijk hiervoor bij Kado's voor mannen
En dan is er altijd de mogelijkheid om zijn hobby leuker te maken door hem het juiste gereedschap cadeau te geven. Of wat dacht je van een leuke gadget via Megagadgets
Spelletjes kunnen ook altijd voor mannen. Zie hiervoor de pagina gezelschapsspellen

Persoonlijk gemaakt cadeau

Iets geven wat persoonlijk (gemaakt) is, is ook leuk. Je kan iets aanpassen met bijv een persoonlijke tekst erop. Je kan leuke kinderartikelen kopen en aanpassen. Zoals T-shirts, tassen, kookschort, vriendenboekjes maar ook bijv unieke raamstickers. Altijd een verrassend cadeau. Kijk bijvoorbeeld voor persoonlijk cadeau maken

Vrouwen

Voor vrouwen is het meestal veel makkelijker om iets te vinden om te geven.
Maar als je de vrouw eens lekker wilt verwennen moet je misschien toch met iets anders op de proppen komen.
Bijvoorbeeld een belevenis cadeau doen. Dit is dan een cadeaubon voor brunchen in een grot, een Shopping Experience!, een zilveren ring maken, een High tea of dinershow. Alles kan! Zie Kado's voor vrouwen
Ook hebben ze bij Megagadgets heel leuke vrouwengadgets.

Opa en oma

Voor open en oma moet er ook een cadeautje zijn. Heel leuk is natuurlijk een foto van de kleinkinderen of van alle kinderen met de kleinkinderen.
En wat dat betreft kun je ook een persoonlijk cadeau maken met een foto.
En wonen ze ver weg en komen ze niet langs? Je kunt ook een Sinterklaas cadeau via Greetz versturen. Hier heb je ook heel mooie kaarten speciaal voor Sinterklaastijd.

Kindercadeautjes

En voor de kinderen is er overal wel iets te krijgen. Speelgoed in overvloed. Maar zoek je iets speciaals voor nieuwsgierige kinderen, speelgoed waar het kind ook iets van opsteekt? Kijk dan eens verder bij Bol.com speelgoed . Het assortiment is daar zo groot dat je er meer vind dan in de 'gewone' speelgoedwinkel.

Ook kan het zijn dat je zoekt naar kleine schoencadeautjes en die vind je dus zeker bij de Hema. Leuke dingetjes voor kleine prijsjes.
 

Cadeauwinkel bol.com
Een boek is altijd leuk om te krijgen. Kijk welke je kunt vragen en/of koop er eentje voor iemand anders.
Bestel nu meteen en je hebt je cadeau op tijd in huis.


Pakjesspel Het Pakjesspel
Een spel dat draait om pakjes ruilen, geven en krijgen. Leuke pakjes, die iedereen wel wil hebben. Mooie en gekke pakjes, waar hard om wordt gestreden, of snel weer weg worden gegeven.


MegaGadgets | Handige gadgets voor Nerds Megagadgets
Gadgets zijn leuke hebbedingen om voor jezelf te kopen en natuurlijk om cadeau te geven. MegaGadgets.nl is gespecialiseerd in de nieuwste gadgets en andere innovatieve producten.


Geef de Pluim: cadeaubon vol belevenissen Pluimen
Met de Pluim geef je een cadeau met de keuze uit een ruim aanbod van honderden belevenissen en verwencadeaus. De ontvanger kiest daaruit zelf zijn favoriet. Voor ieder wat wils.
Dit cadeau past in iedere surprise. Ook de kleine.
Meer tips
Geef de Pluim: cadeaubon vol belevenissen

Surprises-winkel.nl