Cadeautjes

Op pakjes avond horen er natuurlijk een paar leuke cadeautjes uit de zak van Sinterklaas te komen. Het hoeft echt niet duur te worden om leuke dingen te vinden. Zeker tegenwoordig via internet kun je originele cadeautjes vinden die je in de lokale winkel vaak niet kan vinden. Het is dus een goed idee om ruim van te voren wat (online) winkels af te struinen en te kijken of er voor familie en vrienden nog leuke, originele, cadeautjes te vinden zijn. (Begin met een Video van Sint en wil je eerst een voorbeeld video bekijken? Kijk dan hier naar Video van Sint voorbeeld video met uitleg.)
Hieronder vind je enkele voorbeelden en ook winkels waar je zou kunnen kijken. Bijvoorbeeld voor jonge vaders en of jonge moeders zijn er speciale cadeautjes te vinden. Maar ook voor mannen en vrienden of familie die ver weg woont en die je toch wilt verrassen met een leuk presentje.

Ook zelfgemaakte cadeautjes zijn leuk om te geven en natuurlijk hoort het wel verstopt te zijn in een surprise. Zie surprise knutselideeŽn .
Ben je niet zo handig dan kun je ook een Surprise bouwpakket kopen. Handig en snel klaar.

Documenten maken

Wil je een leuke oorkonde of certificaat erbij geven dan moet je eens kijken op de site Documenten maken . Hier kun je zelf een achtergrond kiezen en je eigen teksten plaatsen om zo een eigen oorkonde te maken. Makkelijk en gratis te gebruiken. Ook voor een Pietendiploma!

Even verder nog cadeautips! (klik hier)

 Tegoedbon

Weet je echt niets te geven maak dan een tegoedbon. Je kan ze gratis maken op de site Geefeentegoedbon.nl . Kies een leuke bon en schrijf je eigen teksten erop. (Zoals 10 dagen oppassen, tuin opknappen, auto wassen enz.) Makkelijk en toch leuk om te geven en te krijgen. Je hebt zelfs speciale Sinterklaas tegoedbonnen
Maar ook kant en klare cadeaubonnen zijn er te koop op internet. Zoals leuke uitjes, activiteiten cadeau geven, etentjes en nog veel meer! Kijk hiervoor op de pagina Andere bonnen

Video van Sint

Wil je iedereen verrassen met een echte video van de Sint dan kun je deze laten maken op de website video van de Sint. In dit persoonlijke videobericht spreekt Sinterklaas kinderen en volwassenen toe bij naam en weet de Sint van alles te vertellen over de persoonlijke feitjes, zoals de leeftijd, het lievelingseten, de hobby's en de speciale gebeurtenissen. Zelfs persoonlijke foto's worden getoond! Bestel een heel origineel begin van pakjesavond.
Kijk op de website videovansint.nl
Superleuk voor kinderen, verrassend voor volwassenen.
Wil je eerst een voorbeeld video bekijken? Kijk dan hier naar Video van Sint voorbeeld video met uitleg.

Verder weg?

Wil je iemand verrassen die verder weg woont en waar je dus niet persoonlijk langs kunt? Stuur dan een persoonlijke leuk cadeautje direct naar de ontvanger! Vaak kun je een apart bezorgadres opgeven en een kaartje erbij voegen. Dit kan bijvoorbeeld bij Koterkado voor gepersonaliseerde kinder cadeaus
Kies eerst je cadeau en dan bij bestellen in stap 2 een ander bezorgadres!
Je kunt ook een Sinterklaas cadeau via Greetz versturen. Hier heb je ook heel mooie kaarten speciaal voor Sinterklaastijd.
Wil je op het kaartje een leuk wensje? Kijk eens op Sinterklaas wenskaartgedichten waar je bijvoorbeeld onderstaande gedicht kunt vinden voor op de kaart:
Sint bracht van overzee
echt het beste van het beste op zijn reis naar Holland mee.
Schepen boordevol geschenken, grote pakjes en ook klein .
Maar dit ene kleine pakje kan alleen het jouwe zijn.Nieuw voor iedereen

Tegenwoordig is er voor de knutselaars iets wat voor iedereen kan. Kinderen, mannen, vrouwen, oud en jong. Iedereen kan iets doen met Diamond Paintings. Het zijn schilderijtjes die gemaakt worden met allemaal heel kleine steentjes. Die worden geplakt op een patroon en je krijgt dan een pratich geheel. Vanaf 8 jaar is dit een perfect cadeau als je iets zoekt voor een knutselaar.
Kijk bij Diamont Painting top1toys , Diamont Painting xenox of Diamont Painting bol.com

Mannen

Voor mannen is het ook vaak moeilijk iets leuks te vinden. Heb je al gedacht aan een boek? Het is altijd leuk om een boek te krijgen en ze zijn er volop :-). Kijk maar eens op bol.com
Ook heel leuk is een fotopuzzel van vrouw, kinderen, huisdier, hobby! En voor opa de kleinkinderen. Bedrukken van eigen teksten kan bij Simply colors en dat zijn ook vaak leuke handige cadeautjes.
Of je geeft een belevenis cadeau. Een cadeaubon voor een vliegtuig besturen of racewagen, een rondleiding in de Kuip, ballonvaren of whisky maken. Kijk hiervoor bij Kado's voor mannen
En dan is er altijd de mogelijkheid om zijn hobby leuker te maken door hem het juiste gereedschap cadeau te geven. Of wat dacht je van een leuke gadget via Megagadgets
Spelletjes kunnen ook altijd voor mannen. Zie hiervoor de pagina gezelschapsspellen

Persoonlijk gemaakt cadeau

Iets geven wat persoonlijk (gemaakt) is, is ook leuk. Je kan iets aanpassen met bijv een persoonlijke tekst erop. Je kan leuke kinderartikelen kopen en aanpassen. Zoals T-shirts, tassen, kookschort, vriendenboekjes maar ook bijv unieke raamstickers. Altijd een verrassend cadeau. Kijk eens bij Bulbby voor een gepersonaliseerd cadeau.

Vrouwen

Voor vrouwen is het meestal veel makkelijker om iets te vinden om te geven.
Maar als je de vrouw eens lekker wilt verwennen moet je misschien toch met iets anders op de proppen komen.
Bijvoorbeeld een belevenis cadeau doen. Dit is dan een cadeaubon voor brunchen in een grot, een Shopping Experience!, een zilveren ring maken, een High tea of dinershow. Alles kan! Zie Kado's voor vrouwen
Ook hebben ze bij Megagadgets heel leuke vrouwengadgets.
Bedrukken van eigen teksten op vanalles kan bij Simply colors en dat zijn ook vaak leuke handige cadeautjes.

Opa en oma

Voor open en oma moet er ook een cadeautje zijn. Heel leuk is natuurlijk een foto van de kleinkinderen of van alle kinderen met de kleinkinderen.
Kijk eens bij Bulbby voor een gepersonaliseerd cadeau. Of bij Simply colors voor meer leuke cadeautjes.

En wonen ze ver weg en komen ze niet langs? Je kunt ook een Sinterklaas cadeau via Greetz versturen. Hier heb je ook heel mooie kaarten speciaal voor Sinterklaastijd.

Kindercadeautjes

En voor de kinderen is er overal wel iets te krijgen. Speelgoed in overvloed. Maar zoek je iets speciaals voor nieuwsgierige kinderen, speelgoed waar het kind ook iets van opsteekt? Kijk dan eens verder bij Bol.com speelgoed . Het assortiment is daar zo groot dat je er meer vind dan in de 'gewone' speelgoedwinkel.
Of kijk bij bubblydoo.nl voor een boek met de naam van het kind

Ook kan het zijn dat je zoekt naar kleine schoencadeautjes en die vind je dus zeker bij de Hema. Leuke dingetjes voor kleine prijsjes.

Laatste tip

En zoek je voor iemand, waarmee je Sinterklaasavond viert, nog een leuk cadeau dan heb ik nog 1 tip waar je heel leuke unieke cadeaus kunt vinden. Namelijk op de website Dit verzin je niet
Ja, zelfs de naam zou ik niet verzinnen, laat staan de cadeautjes die je er kunt vinden.

 

Cadeauwinkel bol.com
Een boek is altijd leuk om te krijgen. Kijk welke je kunt vragen en/of koop er eentje voor iemand anders.
Bestel nu meteen en je hebt je cadeau op tijd in huis.


Diamont Painting bol.com
Diamond painten werkt erg ontspannend en rustgevend. De diamond painting vul je door steentjes op het juiste symbool te leggen op de plaat die je maakt. Ook voor kinderen!


Megagadgets
Gadgets zijn leuke hebbedingen om voor jezelf te kopen en natuurlijk om cadeau te geven. MegaGadgets.nl is gespecialiseerd in de nieuwste gadgets en andere innovatieve producten.
Meer tips
Speelgoed algemeen