Rijmen

Een zelfgeschreven gedicht of rijm hoort helemaal bij de het cadeau dat gegeven wordt. Iedereen vindt het leuk als er weer een sinterklaasrijm voorgelezen wordt waarin teruggekeken kan worden op het afgelopen jaar. (Of vooruit kijken naar het nieuwe jaar)
Hieronder vind je een rijmgenerator die je misschien wel lekker op weg kan helpen met je sinterklaasgedicht.
Het sinterklaasrijm loopt niet altijd even lekker, maar gebruik gewoon wat je wel goed vindt. Maak er gewoon twee of drie en gebruik de mooiste zinnen in je eigen sinterklaasgedicht. De gemaakte rijmzinnen kun je eenvoudig kopiŽren naar een tekstverwerker en dan zo een (groot) nieuw rijm maken met de gevonden voorbeelden.
Veel succes!

Voor wie is het cadeau, naam:

Cadeau dat je geeft:


Als je een naam en een cadeau invult in bovenstaand formulier
en op 'Maak het rijm nu!' klikt,
komt hier het rijm te staan.


Even verder nog meer tips over rijmen! (klik hier)

 Lopend gedicht

Het maken van een heel mooi lopend gedicht is zeker niet voor iedereen makkelijk te doen. Maar vergeet niet dat het gedicht op pakjesavond bij je surprise of cadeau helemaal niet prachtig lopend hoeft te zijn. Het gaat om de ideeŽn die erin verwerkt zitten. Over wat er gebeurd is het afgelopen jaar. De lulligheden, de missers, de verdrietige dingen, de leuke dingen, de bijzondere gebeurtenissen, de feesten en wat er al niet meer in het leven van de ontvanger is gebeurd. Maak er iets leuks van en geniet van pakjesavond met familie en / of vrienden.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van een Sinterklaasgedicht? Ga naar de pagina Rijmen en kijk of je iets moois kunt maken!

 

Speelgoed algemeen Bol.com speelgoed
Als je voor de kleinste speelgoed zoekt dan ben je bij bol.com aan het goede adres. Alles is er te vinden en je kunt meteen voor de anderen ook wat leuks bestellen. Nu meteen doen.


Bongo cadeaubonnen
Op deze site vinden bezoekers honderden cadeaubonnen die variŽren van slapen in een Hunebed, een dagje racen op Zandvoort of Wellnessweekend, tot een High Tea of workshop tapas maken.
En zo'n cadeau past heel goed in een surprise!
Meer tips