Sinterklaas Intocht 2018

Elk jaar weer blijkt Sinterklaas een feest te zijn voor jong en oud.
En dat begint al met de Sinterklaas intocht waarbij de kinderen weten dat Sinterklaas nu echt in het land is. Niet in alle plaatsen komt hij aan op dezelfde dag en zeker niet overal komt hij per stoomboot binnen. Maar hij komt wel.

Landelijke intocht

Dit jaar (2019) komt de Sint op 16 november aan. In welke plaats dat is dat is nog niet bekend. Vorig jaar was het in de Noord-Hollandse gemeente Zaanstad. Meer hierover lees je op de speciale website Intocht Sinterklaas en natuurlijk wordt deze intocht live uitgezonden op de televisie. Wie wil nu niet de echte Sinterklaas binnen zien komen? De pakjesboot van de Sint zal op zaterdag 16 november 2019 rond 12.15 uur aanmeren aan een haven, waar de Sint en al zijn Zwarte Pieten zullen worden ontvangen door de burgemeester. De uitzending begint om ongeveer 12 uur!

Verderop nog meer over de intocht. (klik hier)

 Tijd in Nederland

Sinterklaas zal in 2019 dus ruim twee en een halve week in Nederland vertoeven. En in die tijd zal hij ook heel wat keren kinderen blij maken met een leuk dingetje in de schoen.
Op 5 december 2019 is dan het grote feest. Dit is een donderdag dus veel mensen zullen het in het weekend ervoor vieren omdat er na donderdag meteen weer school is en er gewerkt moet worden. Maar het overgrote deel zal het toch op de dag zelf vieren.
Hoe dan ook zal er veel plezier zijn in die week in heel veel huishoudens. Of deze nu wel of geen kleine kinderen hebben.
Voor meer over de intocht kijk op de speciale website Intocht Sinterklaas

Feest en surprises

En als het dan zover is dan moeten er natuurlijk ook surprises gemaakt worden. Kijk op knutselidee.nl voor heel veel surprises die je kan knutselen. Je vindt ze allemaal snel als je op de thema pagina surprise knutselideeŽn kijkt.

 

Cadeauwinkel bol.com
Een boek is altijd leuk om te krijgen. Kijk welke je kunt vragen en/of koop er eentje voor iemand anders.
Bestel nu meteen en je hebt je cadeau op tijd in huis.


Speelgoed algemeen Bol.com speelgoed
Als je voor de kleinste speelgoed zoekt dan ben je bij bol.com aan het goede adres. Alles is er te vinden en je kunt meteen voor de anderen ook wat leuks bestellen. Nu meteen doen.


Surprises-winkel.nl Surprise bouwpakket
Hier kun je Sinterklaas surprise bouwpakketten kopen. Je bent wat geld kwijt voor alle materialen maar kunt wel met een mooie surprise op de proppen komen. Ook als je wat minder kunt knutselen!


www.SurpriseFactory.nl Surprisefactory.nl
Op deze site vinden bezoekers honderden cadeaubonnen die variŽren van slapen in een Hunebed, een dagje racen op Zandvoort of Wellnessweekend, tot een High Tea of workshop tapas maken.
En zo'n cadeau past heel goed in een surprise!
Meer tips