Sinterklaas Spelletjes

Een spelletje spelen op zijn tijd is best wel leuk en nu is het ook tijd voor een sinterklaas game! Heb je even een beetje tijd over dan kun je hier een leuk Sinterklaas of Zwarte Piet spelletje spelen.
Je kunt kiezen uit verschillende spellen dus kies de game die je het meeste aanstaat. Of als je wat meer tijd hebt dan speel je alle spelletjes even. En als je spelletjes leuk vind kijk dan ook op deze website naar het dobbelspel. Dat kun je op pakjesavond ook spelen met de familie als er geen heel kleine kinderen meer zijn. Erg leuk om dat dobbelspel te spelen. ( Zie de pagina Sinterklaas Dobbelspel )

Thuis spelletjes spelen

Zoek je een spelletje om samen thuis te spelen dan zijn er heel wat gezelschapsspellen te vinden. Spellen waar je nog nooit van gehoord hebt maar ook oude bekende spelletjes. Kijk dus zeker even bij Bol.com bij de gezelschapsspellen of bij de Videogames


Dan nu de spelletjes voor op de computer

Verbind de lijnen - Verbind de lijnen en kijk wat voor figuur je krijgt!

Pepernotenletters natikken - Hoe snel kun jij de pepernoten letters natikken op de computer?

Sinterklaas legpuzzels - Verschillende Sinterklaas legpuzzels maken

Sinterklaas draaipuzzels - Draai ieder plaatje naar de juiste plek zodat er een goed Sinterklaas plaatje ontstaat

Lees verder voor nog meer spelletjes met Sint en Piet! (klik hier)

 Nog meer spelletjes

Sinterklaas sudoku - Een sudoku spel met Sinterklaas plaatjes

Woorden schuiven - Kun jij de juiste woorden schuiven naar het juiste plaatje..

Getallen memorie - Het ouderwetse memori spel maar nu met getallen en een aantal pepernoten.

Sinterklaas schuifpuzzel - Een puzzel waarbij je een Sinterklaas plaatje door schuiven compleet moet maken. Best moeilijk.

Veel succes en veel plezier met de spelletjes.


Dobbelspel

Dit is een spel wat je thuis kunt spelen op Sinterklaasavond. Volwassenen willen ook wel Sinterklaas vieren en vaak doen ze dat met surprises. Maar als ze daar geen zin in hebben kunnen ze ook een leuke avond hebben met het Sinterklaas Dobbelspel.
Deze website heeft ook een eigen versie van dit pakjesspel met ruim 160 kaartjes. De uitleg van het pakjesspel en alle kaartjes vind je in een PDF bestand welke je kunt downloaden. Print het geheel op stevig papier en snij de kaartjes daarna over de stippellijn. Veel plezier met het dobbelspel.
Je kunt hier het Sinterklaas Dobbelspel downloaden.

Geen zin om het dobbelspel zelf te printen, te knippen en een dobbelsteen te zoeken? Kijk dan eens naar Het Pakjesspel welke helemaal compleet geleverd wordt. Of misschien wel leuker Dobbelspel Sinterklaas
 

Speelgoed algemeen Bol.com speelgoed
Als je voor de kleinste speelgoed zoekt dan ben je bij bol.com aan het goede adres. Alles is er te vinden en je kunt meteen voor de anderen ook wat leuks bestellen. Nu meteen doen.


Megagadgets
Gadgets zijn leuke hebbedingen om voor jezelf te kopen en natuurlijk om cadeau te geven. MegaGadgets.nl is gespecialiseerd in de nieuwste gadgets en andere innovatieve producten.
Meer tips


Speelgoed algemeen