Kleurplaten

Hieronder vind je wat links naar diverse Sinterklaas en Zwarte Piet kleurplaten welke gevonden zijn op de website Knutselidee.nl .
Vooral de kleinere kinderen vinden het erg leuk om een kleurplaat van Sinterklaas in te kleuren. De Sinterklaaskleurplaten kunnen namelijk ook aan Sinterklaas gegeven worden. Dit kan in het echt maar ook via de schoen waarin 's avonds de kleurplaat gestopt kan worden.


Sinterklaas op paard - Sinterklaas rijdt rond op zijn paard en Zwarte Piet helpt het paard.

Hoe lang nog? Speciale kleurplaat - De kleine kinderen kunnen niet wachten tot het eindelijk Sinterklaas feest is. Hoe lang duurt het nog? Hoeveel nachtjes slapen? Met deze kleurplaat is dat geen probleem meer.

Kookpieten.(Dikke lijnen) - Dikke lijnen kleurplaat. Twee kleine Zwarte Pieten zijn lekker sinterklaassnoepgoed aan het maken.

Kleurplaat van De Magische Bron van Myra - Kleurplaat poster van de Sinterklaasfilm van 2012

Verlanglijst - Kleur en maak je eigen verlanglijstje.

Lees verder voor nog meer kleurplaten!! (klik hier)

 Nog meer kleurplaten

Schoentje zetten - Een schoen bouwplaat kleuren en daarna in elkaar zetten. Dan kan je deze schoen ook bij de verwarming zetten om te kijken of er iets lekkers in gegooid kan worden.

Sinterklaas kleuren - Sinterklaas en Zwarte Piet laten de cadeautjes zien die ze voor iedereen ingekocht hebben.

Sinterklaas op scooter - Een beetje moderne Sinterklaas kleurplaat met Sint op de Scooter.

Sinterklaas kleuren (Dikke lijnen) - Nog een dikke lijnen kleurplaat waar Sinterklaas de hand schud van een meisje.Alle kleurplaten met toestemming van Knutselidee.nl genoemd op deze site.

Ook leuk! Je eigen letter kleuren met Sinterklaas en Zwarte Piet plaatjes erbij. Zie hiervoor de pagina Hema kleurplaat maar let wel op je kan de kleurplaat niet meer inleveren want de actie was van 2017!
 

Speelgoed algemeen Bol.com speelgoed
Als je voor de kleinste speelgoed zoekt dan ben je bij bol.com aan het goede adres. Alles is er te vinden en je kunt meteen voor de anderen ook wat leuks bestellen. Nu meteen doen.
Meer tips


Speelgoed algemeen