Lezen Over De Sint

Over Sinterklaas zijn veel dingen te lezen. Er zijn boeken met verhalen die voorgelezen kunnen worden. En er zijn boeken, ook met veel plaatjes erin, waar alles over het feest van Sinterklaas wordt uitgelegd.
De kleine kinderen vinden het heel leuk om alle informatie die erover bekend is te horen. Vooral als het spannend gebracht wordt.
Ook zijn er boeken waar het kind in kan kleuren en boeken met knutselwerkjes. Die doen het ook altijd goed bij iets grotere kinderen.

Met eigen naam

Er zijn ook voorleesboekjes waarin het kind zelf de hoofdrol speelt. Zo'n spannend verhaal met Sinterklaas en Zwarte Piet en dan steeds je eigen naam horen. Spannend!

Kijk verder voor nog meer leeswerk (klik hier)

 Nog veel meer


Hieronder vind je een overzicht van een aantal Sinterklaas boeken. Er zijn er vast nog meer te vinden, maar dit zijn de toppers.
Alle boeken zijn te koop bij Bol.com


Over het prentenboek van Charlotte Dematons is er ook een filmpje op deze website. Zie Charlotte Dematons


Met eigen naam

Er zijn ook voorleesboekjes waarin het kind zelf de hoofdrol speelt. Zo'n spannend verhaal met Sinterklaas en Zwarte Piet en dan steeds je eigen naam horen. Spannend! Maar ook boekjes met Woezel en Pip, Frozen, Dora of Dikkie Dik. En allemaal met de naam van het kind (en vaak meer) erbij. Te vinden bij Personal Gifts en ook bij Boek met naam .
Zoek het leukste boek uit!
 

Dag Sinterklaas
Dag Sinterklaas.
Bart beleeft grappige avonturen en ziet verrassende zaken over het dagelijks leven van Sint en Piet. Spelenderwijs krijgt hij antwoorden over de kleren van Sint, zijn verzorging, het boek en de bewaarde tekeningen.


Het schets en knutselboek van sinterklaas
Het schets en knutselboek van sinterklaas
Het superdeluxe en allerleukste tekenboek komt dit jaar van Sinterklaas! Een uniek en inspirerend teken-doe-boek waarin kinderen samen met Sinterklaas tekeningen kunnen (af)maken.


Prentenboek van Sinterklaas
Een lust voor het oog is dit tekstloze groot formaat kijk-en zoekboek over Sinterklaas. Vanaf het eerste tot aan het laatste schutblad vertelt het uitgebreid het verhaal rond 5 december. Voor kinderen vanaf 4 jaar


Sinterklaasliedjes + CD
Sinterklaasliedjes + CD
Je vindt alle Sinterklaasliedjes handzaam in één boekje. 'Laat de goede Sint maar komen...'
Meer tips


www.SurpriseFactory.nl