Surprises

Knutselen van surprises met Sinterklaas is iets wat erg veel gedaan wordt, want de surprises horen helemaal bij het Sinterklaasfeest.
Als je nog niet weet wat een surprise is dan leg ik het even uit. Het is een zelfgemaakt cadeau, meestal van papier en karton, waarin dan een echt cadeautje is verstopt. Meestal is de vorm van de surprise gekozen aan de hand van liefhebberijen, hobby's, sport en dergelijke van de ontvanger. Dus krijgt iemand binnenkort een baby dan krijgt hij een bijv een bloemkool waar een kind uit komt. Is iemand gek op voetbal dan krijgt hij een spelersbus of een geknutseld blaasvoetbal spel. Werkelijk alles is mogelijk.

Hieronder vind je een aantal surprises om te knutselen zoals ze gevonden zijn op de website Knutselidee.nl

Tafeltennis tafel - Voor de sportieve persoon is dit natuurlijk het leukste cadeau om te krijgen.

Maltezer Puppy - Heb je een hondenliefhebber gekozen voor een surprise dan zou deze Maltezer puppy wel eens een succes kunnen zijn.

Reuzenboek maken - Iedereen die van lezen houdt zou graag zo'n groot boek willen krijgen. Nooit meer uitgelezen.

Potlood met gum - Een niet te moeilijke surprise voor iedereen die wel eens iets schrijft :-)

Lees verder voor nog meer verschillende surprises! (klik hier)

 Nog meer surprises

Overhemd - Voor vader of opa een geweldige surprise Niet moeilijk om te maken dit mooie overhemd. Met filmpje om het nog makkelijker te maken.

Pizza - Voor de echte lekkerbek kun je een lekkere pizza maken.

Bloemkool - Is iemand gek op bloemkool of denk hij dat de kinderen uit een bloemkool komen? Dan is er de bloemkool surprise.

Krokodil verrassing - Als er iemand bang is voor wilde dieren is dit misschien wel iets om te geven.

Ananashuis van Spongebob - Wie leeft er in ananas diep in de zee? Sponge Bob! En waar kun je leuk een cadeau in verstoppen? In een ananas.


Nog veel meer originele surprises

Kijk op knutselidee voor nog veel meer surprises die je kan knutselen. Je vindt ze allemaal snel als je op de thema pagina surprise knutselideeŽn kijkt.

Top 10

Op de website Leuk of Meuk vind je ook een top 10 van de leukste Sinterklaassurprises die gekozen zijn door de bezoekers. Je kunt zelf ook stemmen maar wil je alleen weten wat de leukste zijn kijk dan bij de Top 10 Sinterklaassurprises

Tegoedbon (gratis)

Zie je wel een leuke surprise maar weet je niet wat je erin moet doen? Kijk op Geefeentegoedbon.nl voor een gratis tegoedbon. Dit kan voor iedereen van pas komen en je kan geven wat je zelf leuk vindt.
Of kijk op bol.com want hier vind je voor iedereen wel iets dat in een surprise past en een leuk cadeau is.

Wat maak je als surprise?

Het mag dus eigenlijk wel duidelijk zijn dat je echt overal een surprise van kan maken. Denk aan de hobby van de ontvanger of zijn / haar werk. Wat doet hij / zij graag? Sporten, tv kijken, de hele dag met de mobiel spelen, nagel bijten, en al die andere dingen die kunnen opvallen. Maak er een surprise van!

Heeft iemand de laatste tijd iets beleefd, of gaat iemand iets leuks doen de komende tijd? Waar droomt iemand van, waar zijn ze helemaal gek (fan) van. Waar stroomt zijn mond van over? Of waar heeft iemand echt een hekel aan, wat vind men verschrikkelijk (spinnen, slangen). Maak er een surprise van!

Surprise pakket

En als laatste de oplossing als je niet zo handig bent met knutselen. Dan kun je ook een Surprise bouwpakket kopen. Handig en snel klaar.
Het lijkt een beetje duur maar eigenlijk valt dat best mee. Anders moet je ook dingen kopen zoals gekleurd papier, verf enz. En nu zit alles kant en klaar in het pakket. Voor als je niet zo'n fan van knutselen bent maar 'moet' meedoen met de surprises is dit een geweldige oplossing.
 

Speelgoed algemeen Bol.com speelgoed
Als je voor de kleinste speelgoed zoekt dan ben je bij bol.com aan het goede adres. Alles is er te vinden en je kunt meteen voor de anderen ook wat leuks bestellen. Nu meteen doen.
Meer tips