De Sinterklaasfilm Van 2012

De film van Sinterklaas in 2012 was:
Sint & Diego: De Magische Bron van Myra

Synopsis van de film:

Na de intocht van Sinterklaas gaan de zwarte Pieten iedere nacht de daken weer op om de schoentjes te vullen. Maar om op daken te springen en door schoorstenen te gaan hebben ze wél de magische kracht nodig die in het Grote Boek van Sinterklaas zit. Die begint op te raken, dus om Pakjesavond te redden moet de kracht van het boek en van de Pieten op tijd hersteld worden! Sinterklaas geeft zijn boek daarom mee aan Diego die met zijn Elite Pieten op zoek moet naar de magische bron.. in Sint’s geboorteplaats Myra! In het vliegtuig vinden ze echter een verstekeling; de 9-jarige Madelief (Jada Borsato). Zij hoopt dat Diego haar kan helpen om haar vader, die voor de Marine in het buitenland werkt, op Pakjesavond thuis te brengen. Terwijl haar moeder (Kathleen Aerts) denkt dat ze bij een schoolvriendje logeert, beleeft Madelief een fantastisch avontuur met de Elite Pieten in het Midden Oosten. Vinden ze op tijd de magische bron én lukt het de Pieten om het Grote Boek, Madelief én haar vader terug naar Nederland te brengen?

Lees hieronder verder over de Sinterklaasfilm van 2012 (klik hier)

 De trailer van de film

Er is ook een trailer van de film waarmee je een goede indruk kan krijgen van de spanning in de film. Dus bekijk die ook zeker even.
Je vindt de trailer op: De Magische Bron van Myra (Sinterklaasfilm 2012)

Bekijk ook de trailer van: Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer (sinterklaasfilm 2017)

Kleurplaat


Ben je gek op kleuren dan kun je op de site ook een kleurplaat vinden.
Kijk hiervoor op: Kleurplaat van De Magische Bron van Myra


 

Bongo cadeaubonnen
Op deze site vinden bezoekers honderden cadeaubonnen die variëren van slapen in een Hunebed, een dagje racen op Zandvoort of Wellnessweekend, tot een High Tea of workshop tapas maken.
En zo'n cadeau past heel goed in een surprise!
Meer tips
Cadeauwinkel